VELKOMMEN

Maschas vilde hår

 

Facebook minder!

I dag fortæller mine facebook minder mig, det er to år siden jeg farvede Maschas hår pink.

20131007-105322

Jeg synes det er mega hyggeligt, facebook kan minde mig om, hvad jeg fortog mig for et, to eller tre år siden, det er dog også lidt skræmmende, både fordi facebook holder øje med os allesammen, men også fordi tiden gå så forbandet hurtigt, hvilket minder mig om at vi bare skal nyde livet og være modige!! som Mascha var her.

Farve info: denne farve kan kun laves i naturligt eller farvet lyst hår. Inden jeg farvede Maschas hår pink, havde jeg lavet hendes fine ombre look, som en del af jer sikkert kan huske. Derfor bliver farven til en fin pink ombre, da den pinke farve, kun virker på den lyse del af håret.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VELKOMMEN