Pastel Mascha

VELKOMMEN


Velkommen til min nye blog!!

Jeg har glædet mig til at byde nye og gamle læsere velkommen til blogly.dk. Stort tillykke til Mascha, det er sejt og meget beundringsværdigt, at du jagter dine drømme.

Nogle af jer kender mig allerede fra blogverdenen. Jeg har nemlig blogget en del år, min blog er en nicheblog som handler om hår, makeup, styling og hvad der ellers røre sig inde for skønhedsuniverset. Det har gjort at jeg har skabt mig en lille hård kerne af tilbagevendende læsere, som har fulgt mig i mange år. Tak til jer <3

Til jer som ikke kender mig endnu, mit navn er Signe Eflund både privat og professionelt. Man kender mig som hende stylisten der laver de vilde hårfarver, de kæmpe hollywood bølger, og den lækre glam makeup. Jeg ejer Wooma studio i København, hvor jeg laver vilde forvandlinger med hår og makeup, sammen med mit team. Jeg har været i branchen siden mine spænde teenage år.

Her på min nye blog vil jeg dele en masse billeder, tips og tricks med jer.

IMG_7536

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pastel Mascha