Hair

Min dag

I dag har jeg været til møde hos Redken, i deres nye fine lokaler på havneholmen, bygningen er kæmpe, og i de omgivelser er det helt naturligt at ejendommen er fyldt med vinduespartier, derfor var det med meget shakey legs, jeg måtte tage glas elevatoren op til 6. sal. Uhh, det går lige i højdeskrækken, når man kan se jorden forsvinde under sig.

Sådan har jeg stylet mit hår i dag, det er en af mine yndlings hairstyles, løst hår med bløde bølger. Jeg har brugt mit glattejern til at lave bølgerne

Se her hvordan

 

 

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hair