Grå flet

Tid til en forvandling


Dette kan man vist godt kalde en forvandling…….

Smukke Natasha ventede 10 måneder på at få en ny tid, jeg skulle lige have en baby midt i det hele, og det er så’ noget der går ud over mine kunders hår look, når de er så søde at vente på mig. Sidst Natascha var hos mig, farvede jeg hendes hår blond med mørk bund og neongule spidser, det så mega sejt ud!….. Prøv lige at se.


Det der er sket siden sidst, er egentligt bare at Natashas hår har fået lov at vokse, og hendes ombre er blevet til en kæmp udvoksning, de gule spidser er langsomt fadet ud af håret.
 Denne gang har jeg lysnet den mørke udvoksning, altså ført ombre farven tilbage på plads, indfarvet bunden i 5.1 for at lave en overgang fra bundfarven, og lagt en pink crazy color i de lyse lokker, en super god klipning måtte Natasha også have, til sidst fik hun stylet håret i fine bølger, de er lavet med glattejern. Står du selv og overvejer at gøre det selv ift. hårfarve, er det en god ide at være opmærksom på, hvor du farver dit hår.

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grå flet