Tid til en forvandling

Volume Extensions

Her er en lille video af hvordan volume extensions ser ud, flora har fået indfarvet håret med en ombre farve teknik. Efter farvningen, har flettet en ultratynd flettekant helt inde ved hovedbunden, hvorpå jeg har påsyet fire superfine håndvævet  extensions hårbaner.

 

før extensions

med extensions

en flettekant og 4 hårbaner

For at give håret lidt ekstra glam har jeg valgt at krølle håret med Ghd platinium styler, det er super nemt at krølle hår med glattejern, når du har teknikken skal du kun afsætte 10 minutter til at style håret i krøller .Jeg har lavet en how to video, den kan du finde på min youtube kanal.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tid til en forvandling