U P D O | opsat hår

Cc cream, makeup tips

Har du ligesom jeg, en søvndræber boende i dit soveværelse (læs baby) eller er du bare godt og grundig efterårstrist i huden?!

Du nikker…..

Jeg har et tip til dig!

Jeg er blevet meget stor fan af L’oreals CC cream!, hva’ fa’n er det nu for noget, spørg’ du! Jeg vil forklare.

Det er intet mindre end et mirakel, høhø. Dette indlæg er ikke engang sponsoreret!

Jeg stiftede bekendtskab med L’oréals CC cream, da jeg var på job for L’oreal Paris til Elle style Awards, jeg skulle simpelhen ud og style de skønne Elle’inger, som de så fint kalder sig, til deres årlige awards fest. L’oréal stod for selve backstage området, dvs. de havde hyret et kæmpe team af make-up artister og hår stylister, og  sørget for at medbringe alt gear, vi skulle bruge til at forskønne pigerne med. L’oréal har så meget styr på det, hvis du er nyudklækket artist, kan du roligt takke ja, til et job hos dem.

Det var på dette job, jeg prøvede de så kaldte Colour Correcting Beautifier, også kaldet CC cream, jeg var solgt på stedet!

Det fantastiske er at de dækker, uden at være tunge, de ligger let på huden og har SPF 20, prisen er yderste fornuftig og de kan fås i alle butikker der forhandler L’oréal make-up, hvilket er rigtig mange.

Lige siden baby Wilfred kom til verdenen, har jeg brugt CC cream til kedelig hud, og I har på instagram bemærket det og spurgt til min foundation, CC cream er altså svaret.   

L’oréal CC cream fås i to pigmenter,  lilla til træt og kedelig hud, den bruger jeg! Grøn til at neaturlizer det røde pigment, man kan have i huden, min veninde var henrykt, da jeg lod hende prøve den grønne, jeg skulle jo selvfølgelig have begge to. Som du kan se, er de rent faktisk grøn og lilla når de kommer ud af tuben, når de påføres ligger de sig ind til din tone og bliver hudfarvet, frygt ej, du skal ikke gå og være grøn eller lilla i ansigtet. De giver en fin glød og når du lige kommer lidt solskinspudder over, er du good to go. 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

U P D O | opsat hår