Halloween party vol. 2 

Julie Zangenberg, bølger og røde læber

zangenberg_jmj

Fotokredit: Jeppe M. Jensen for Billedbladet, her

Denne skønne styling af Julie Zangenberg, har jeg ikke fået skrevet om endnu. Dette look, må være mit yndlings, af dem jeg har lavet på Julie. Jeg elsker at lave bølger i hår, det ser intet mindre en fantastisk ud, her kan du se en bølge, jeg lavede på Mascha Vang til Zulu Awards.

Når jeg spørg Julie hvilket look hun var gladest for, er det det hun havde til hendes bal i maj 2014, det vil jeg vise dig en anden dag.

Her er mine billeder, taget i WOOMA iden Julie tog til festen.

IMG_1736IMG_1739IMG_1740

 

IMG_1757

 

Jeg brugte en setting teknik, til at lave bølgerne i håret, jeg har rullet håret op på varme curler, i mens de køler af lagde jeg make-up. Jeg har brugt single vipper, som jeg har sat mellem Julies egen vipper. Jeg brugte en smuk shimmer øjenskygge fra Ysl Marrakesh sunset palette, på Julies øjenlåg, samt ysl shocking eyeliner. Den røde læbe er lavet med lipliner og gloss også fra Ysl. Da curlerne blev kolde, tog jeg dem ud og frisret håret ind i bølgerne, håret er sprayet på plads med Davines strong hold hairspray.

 

Kjolen er fra dygtige Rikke Gudnitz, her. Smukkerne er fra Jewls cph, Julie Zangenberg har en facebook page, følg her

 

julie_zangenberg_jeppe.m.jensen_2

Fotokredit: Jeppe M. Jensen for Billedbladet, her

 

 

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Halloween party vol. 2