Halloween party vol. 2

Havde du en god weekend?

Vi havde en skønt weekend, hvor vi hyggede med drengene, vi fik oven i købet tid til at hyggesnakke, Casper og jeg, det er noget vi prioriterer højt, det der med at kigge hinanden dybt i øjnene over et glas vin.

Weekendes bedste kompliment (hvis man kan kalde dét det)  kom fra Conrad “Mor, jeg elsker min lillebror, tak fordi du lavede ham” haha han er sjov, det er ok optur at vide, han er overlykkelig for at have fået lillebror Wilfred.
Weekendes store overvejelse gik på hvorvidt vi skal få os en hund, som kan ligge under Wilfreds stol i mens han spiser, og hapse hans nedfaldne rester. Det simpelthen noget værre gris, men hold op hvor er han cute når han sidder der og hapser i sig. 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Halloween party vol. 2