Havde du en god weekend?

Makeup shopping 

Jeg brugte aftenen igår, på at shoppe lidt nyt makeup, og se hvad jeg kan få i fremtiden, hos untoldsecretz.dk. Sidsel Marie Bøg inviteret på bobler, snaks og et kig på alle hendes goodies. Eventet var kun for professionelle hair og makeup artister, da mange af hendes vare er noget vi alle bruger i vores arbejde, men alle kan tage et smut forbi hendes netbutik. Det var i øvrigt hyggeligt, at få en lille snak med mine kollager i branchen.

Her er hvad jeg manglede

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Havde du en god weekend?