Makeup shopping 

Old Hollywood waves

  
Her er det fine look, jeg lavede på Mascha tidligere. Jeg elsker at lave bølger, det bliver simplethen så fint. Maschas hår kræver at håret er preppet grundigt, da det er så langt. Hvis du ikke ved, hvad preppe du læse om det, her   

Sådan så det ud, da alt håret var sneglet op. Håret er krøllet med et lille krøllejern, hver tot hår bliver sprayet med en medium hold hairspray, krøllet og sneglet op, med en lille clips. Når alt håret er krøllet og sneglet op, skal håret have lov at køle af. Derefter friserer jeg håret ind i bølgerne og sprayer en strong hold hairspray på. 

Her er hvad jeg har brugt 

  
Kjolen er fra TP kjoler

   

1 kommentar

  • madsen

    Hvor er det bare sindsygt flot. Kunne vildt godt tænke mig du lavede en video guide til lige præcis den frisure en dag 🙂 du er så dygtig

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Makeup shopping