Old Hollywood waves

Ugen gik

Dagene forsvinder som dug fra solen, for tiden. Vupti, så gik der lige en uge. Det der med at junglere et liv med en baby, en skole dreng, en mand, en virksomhed, veninder man gerne vil se, familie arrangementer og ja, en blog! Som gerne skulle indeholde inspirerende indlæg om hår og make-up, i følge mit hovedet.

Det kræver sin kvinde siger jeg bare!!!

Hvad er der sket, siden sidst?

– Jeg har arbejdet i mit studio WOOMA, hvor mine kollegaer og jeg har rygende travlt, det er jo månederne, hvor vi allesammen er inviteret til diverse fester og gerne vil have looket spiller max.

–  Familien og jeg er endnu engang trådt i vores halloween kostumerne, for at gå ud og kime dørklokker, og true vores naboer med slik eller ballade.

– Jeg har været på den vildeste bytur men mine piger! Vi forsøger at se hinanden til en hyggeaften i byen, hver 3. måned, når man (læs jeg) ikke lige er inde i gamet går det lidt vildt for sig.

-Det har resulteret i et besøg fra Momserne, to dage i træk!! Ja, det kræver jo lidt at komme sig ovenpå en tøsetur, godt vi har dem, og famserne lige om hjørnet.

– Baby Wilfred har fået besked om, han skal starte på sommerfugle stuen, om 14 dage!!! Bum det var den uge.

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Old Hollywood waves