GREY OMBRE

Hvad skal der til, for at få gråt hår?

Vil du gerne være ypper trendy, og hoppe med på modebølgen “granny hair”?

Så kan det være en godt ide, at læse dette inden du booker din næste frisørtid.

Det er ikke bare sådan lige, at få det seje granny hår, der er nogle forbehold, der er værd at overveje inden du springer ud som lækker mode-rigtig granny.

Frisøren fortæller:

Jeg ved det! gråt hår er mega A-W-E-S-O-M-E (kan man overhovedet, stadig bruge det ord?) Inden, du går i gang med projekt GRANNY, er der et par ting eller 3, jeg er nødt til at fortælle dig……

Du opnår det bedste granny look, hvis du har blondt hår inden, du går i gang med projekt “mormor look a like”. Plantin blond eller meget lyst hår, er det grundlag vi skal bruge, for at de grå pigmenter vil binde sig fast i håret.

Dig! med mørkt hår, meget rødelige, orange eller gule pigmenter i håret, skal altså ikke gøre sig store forhåbninger om, at få gråt hår i første omgang. Du kan derimod, arbejde dig hen i mod at få de lækre grå lokker med tiden. Du skal først have håret lysnet, og hvis du har været mørkfarvet før, tager det længere tid. Men frygt ej, det kan lade sige gøre for den tålmodige sjæl, som har lyst og mod, til at tage kampen op, for at få de grå lokker. Du skal dog også lige huske, at det der med at få lysnet håret, ikke er en dans på roser, det kræver at du er ekstra flittig med hårkuren.

Er du derimod lyshåret og har et brændende ønske om, at få en lækker SilverFox manke. Ja, så skal du til at få armene op over håret (hovedet), og lave en lille jubeldans, du er så heldig! GRANNY hair er lige om hjørnet. Alt du skal, er at få en grå helfarve i håret, og BOOOM!!!! Miss Silver Fox, kan nu svige lookerne frem og tilbage på klubben, mens alle de mørkhåret tøser kan se måbende til. Snøft.

Grå lokker, har et højt vedligholdelse niveau. Hvis din ypper cool granny, ikke skal gå hen og blive til en fesen farmor, i løbet af nul komma dut, er du simpelthen nødt til at få en grå toning i dit hår, hver 4. uge! Sååååå déeeeet, skal der jo lige være plads til i kalenderen og økonomien. Der findes dog super gode hjælpemidler, til at holde frøken granny i live, du kan bruge en grå farvebombe, Silver shampoo og Silver Conditioner.

 

Her er en bunke af mine SilverFoxy kunder

IMG_0123.jpg

Ganny Ombre ( se mere til looket, her)

IMG_0131-0.jpg

Den mørkhåret pige, der drømmer om gråt hår, men må nøjes med at have det en lille smule. (læs mere om dette look, her)

IMG_0136-0.jpg

Granny, med pink dip dye (læs mere om farven, her)

IMG_0133.jpg

Granny, med sillebensflet (se mere til looket, her)

 

 

   

2 kommentarer

 • Kamilla

  Hvilke grå farvebombe vil du anbefale? Og det samme med shampoo og balsam?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Mette

  Hej Signe! 🙂
  Kan du anbefale en grå farvebombe? Og vil der ske noget ved at putte det i hår der bare er lyst blond med lidt askeskær i?
  Vh Anne Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GREY OMBRE