Bruuns Bazar

Ombre, med grå til pink fade

Elsker du ligesom jeg, at se en stor forvandling?

Det er bare så spændende!! det der med at skifte hårfarve, det giver et helt anden indtryk, når dem du kender pludselig skifter look. Det er overraskende, spændende og til tider misundelsesværdigt og ikke mindst ekstremt tappert af de piger der tør, da det kræver en god portion mod at skifte look. Der findes også de få, som jeg, der nærmest ikke kan lade vær med at skifte, det er som en afhængighed.

Her en min kunde Josephine, ikke nok med hun er lækker, hun er også enormt sød, og har altid et super fedt outfit, som hun blandt andet blogger om, her. Hvis I kigger forbi hendes blog, og finder ud af, hun har en anden hårfarve nu, så er den god nok, det er ikke nylavet dette look, men det fortjener en plads, her på min nye blog.

Hendes nye look, skal jeg nok vende tilbage med senere.

 

Før farve   

Josephine har været kunde hos mig siden starten af 2013, derfor har I måske allerede stiftet bekendtskab med hende via min gamle blog, og mine sociale medier. Derfor er det også mig, som der har lavet den ombre der trænger til en opfrisk på før billedet.

Efter farve

Josephine ønsker sig brændende et gråt hår, men da vi begge er stærkt enige om, hun ikke skal være lys ind mod hendes ansigt, er dette en super løsning. Hendes hår er kæmpe stort, og kan indeholde mange varme pigmenter, derfor har jeg valgt at lave en fade i farven og give hende en snert af det grå, hun så brændende ønsker sig.

Vil du vide, hvad der skal til for at få gråt hår, læs med her. Du kan læse hvad der skal til for at få et helt gråt hår.


   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bruuns Bazar