Granny extensions 

Contour heaven

s1654110-main-zoomDa jeg i weekenden var ude, og shoppe med mine to drenge i Frederiksberg centeret, måtte jeg simpethen en tur i Sephora. Yes, Sephora er flyttet til Fredriksberg centeret, hvilket jeg er svært begejstret for, da Frederiksberg er vores “hood”. Jeg fik ekstra optur over at finde Kath von D´s contour palette, “Shade & Light”, som netop nu er kommet til de danske Sephora butikker. Den indeholder alle de nuancer, der skal bruges for at lave den perfekte contour. Pris 375,-

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Granny extensions