O M B R E

Sombre

Sombre, læs om forskellen på Balayage, ombre, sombre og babylights, her.

Smukke Josephine fik denne lækre farve. Den er både kold og varm på samme tid, hvilket er lidt usædvanligt, men yderst populært lige for tiden. Denne trend, hvor vi blander kolde og varme farver er kommet i bølgen af “granny hair” trenden, ikke alle kan opnå, eller har lyst at have gråt hår. Tendens er, at kunderne ønsker en koldere hårfarve end hidtil, derfor er dette gået hen og blevet populært. Se videoen øverst, hvor farven kommer bedre til sin ret.

IMG_2412 IMG_2407

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

O M B R E