Min hårfarve er en Cosmopolitan

P I N K 

Tro det eller ej, denne farve har jeg lavet ligeså mange gange, som jeg har lavet grå! Efterspørgelse på denne farve har været tilbagevendende hen over årene.

Jeg havde selv farven i starten af 2014.

IMG_5945

 

Mange kan sikkert også huske Mascha med farven, se mere her

20131007-105116

Først lavede den populære ombre farve i Maschas hår, derefter farvede jeg denne smukke pink farve, hende over hendes ombre. Crazy colors virker forskelligt på lys og mørk hår. På lyst hår bliver farven meget intens, på lysbrunt hår bliver farve meget varm pink, på mørk hår sker der ikke rigtigt noget. Ufarvet hår tager ikke imod crazy colours, kun hvis det er helt lyst.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min hårfarve er en Cosmopolitan