G R A N N Y

C a r a m e l l o

Caramello hair 

Jeg har en helt særlig kærlighed til denne smukke hårfarve, i mine verden kalder jeg denne farve “karamel”, men efter mange år i branchen, ved jeg at vi opfatter farver forskelligt, og derfor vil du måske kalde den noget andet. Farven er varm og lysbrun, og simpelthen bare smuk! min klient RikkeMaija, har fået mange komplimenter for denne lækre farve. Allerede imens hun sad i min stol, var flere af WOOMAs kunder og frisører meget begejstret for farven.

Selve behandlingen: 

RikkeMaija, kom til mig med en lidt trist mørk farve, som hun var godt træt af. Jeg lagde babylights i toppen, hen over skilningen og i siderne med lysning fra New Colour davines, derefter lagde jeg en mørk bundfarve 55.0, mellem folie pakkerne. Farven fik fuld indvirknings tid, og blev vasket ud. Derefter lagde jeg den lækre varme karamelfarve i håret. Blandingen til denne farve er også skabt med af New Colour fra Davines, jeg har lavet blandingen, ved at blive inspireret af RikkeMaijas teint i huden og øjenfarve. Denne farven, er prikken over i’et, den der komplimenter klienten, derfor skal den blandes ud fra de nuancer der lægger i klientens hud. Og, derfor kan jeg ikke give den nøjagtige blanding, da det simpelthen afhænger af udgangspunktet, og pigen der skal bære farven.

  
RikkeMaija er personlig træner og kostvejleder, hun er pisse dygtig. Jeg vil varmt anbefale hende. Tjek hendes site.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

G R A N N Y