Styling af Mascha 

Star Wars galla premiere – Make-up & hår styling

I tirsdags stylende jeg Mascha til Star Wars Galla premieren, looket blev lækkert og enkelt. Mascha orkede simpelthen ikke at se helt spacey ud, med kæmpe flettet frikadelle, derfor fandt jeg på dette look til hende, som hun elskede! Hun blev ved med at sig, at det var det smukkeste hun havde haft. Men det sagde hun altså også sidste gang!, da jeg stylede hende til Spectre 007 premieren, se her. Det er super dejligt, hun er glad og tilfreds med mit arbejde.

Make-up looket 

Hud:

Jeg starter altid med at fugte huden. Til det bruger jeg Amazing Space Delicate Skin, Citric Boost tonic, og Healing Mint Balm, først sprayer jeg tonic på, massere ansigtscremen ind i huden, og kommer lipbalm på læberne, det får lov at virke imens jeg prepper håret.

Derefter bruger jeg L’oréal Lumi Magique Primer, under L’oréal CC Cream som jeg stryger i ansigtet med en foundation pensel, og dupper huden efter med mine hænder.

Jeg lægger altid en fin contour i ansigtet, det er de mørke og lyse skygger, der gør at ansigtet får form. Det er også de skygger, der kan skjule en høj pande, en dobbelthage og en skæv næse, hvis skyggerne bliver lagt korrekt. Til at lægge de her skygger, også kaldet contour, bruger jeg Kath Von D Shades + Light 

Øjne: 

YSL, Conture eye primer

YSl, Full Metal Shadow, “3”

RMS, Cream eye shadow, “lunar”

YSL, Shocking eyeliner

FACE Stockholm, eye dust, “treasure”

Mac, eye kohl, “fascinating”

Produkterne til øjnene, lægger jeg på i den overståede rækkefølge.

img_5437.jpeg

Bryn:

Bdb, Brow powder, “Raven” & “Light brown” stryger jeg på brynene, med en lille fin pensel, og derefter børster jeg brynene op, med Bdb, Brow gel “clear”

Læbe: 

Amazing space Lipbalm og YSL, Lipliner, “10”

Concealer, Highligter og blush

Jeg bruger MAC, studio finish, “NC 20” under øjnene, og om læberne efter lipliner, på den måde bliver kanten på læben helt skarp, det ser super lækkert ud. Jeg bruge YSL, blush volupté, jeg har intet nummer på den, men den er lyserød, den lægger jeg på kinderne. Jeg bruger RMS, living luminizer highligter, over kindbenene, under brynbenet og på næseryggen, for at fange lyset, det ser super godt ud på billeder.

Håret: 

Først krøller jeg Maschas hår med Ghd Wand (den lille), og inden sprayer jeg håret med Ghd Curl Hold spray, som er helt fantastisk. Når krøllerne er lavet, for de lov at køle af imens jeg lægger makeuppen.

Efter makeuppe, fletter jeg en sildebensfletning, fra lige bag Mascha højre øre, og hele vejen bagom hovedet, og videre ned i længderne på håret. Det er vigtigt at hive fletningen løs og stor, inden elastikken sættes fast i spidsen. Jeg bruger en gennemsigt Blax elastik, som ikke kan ses i det lyse hår. Til at holde frisuren bruge jeg REDKEN Triple take Hairspray, som er en super holdbar hårspray.

  

Jeg håber i kan finde produkterne igennem google.

   

4 kommentarer

 • Anne

  Hvorfor kan man ikke se de kommentarer/ spørgsmål man selv har skrevet her for mange dage siden?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • signe

   Hej Anne

   Det er fordi at dine kommentar kræver at jeg godkender dem. Det må jeg lige få vores tekniker til at fixe.

   Du kan købe Too Faced Cocoa Contour palette, den er fantastiskhttp://www.sephora.com/cocoa-contour-kit-P393805

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja Olesen

  Hej Signe. Hvilken af farverne brugte du til maschas hud? Kh. Tanja

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • signe

   Hej Tanja

   Jeg har brugt L’oreal CC Cream, den lilla tube.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg