Godt Nytår 

Last minute – nytårs hår inspiration

Jeg håber du er helt klar til i aften, men hvis det med håret, lige er glippet i Nytårs planlægningen, så har jeg her, en super nem løsning til dig.

Alt du skal gøre er at krølle dit hår med ghd glattejern, eller krøllejern, er du ikke helt ferm til det endnu, kan du finde min video, her

Derefter er det “bare” at flette en fletning, fra hver side af hovedet.

Først vælger du den skilning du ønsker, det kan være en midter – eller en sideskilning. Jeg har lavet en sideskilning, på de billederne som du kan se her i indlægget. Billederne er fra et Nytårs shoot, jeg lavet sidste år.

Som sagt, jeg valgte at lave en sideskilning, flettede en fletning fra begge sider af hovedet, jeg tog en tot hår med ved hvert flettetag, men kun oppe fra, på den måde bebeholdte jeg en masse hår, som kan lægge blødt ned af ryggen. Derefter er det bare at finde lidt hårpynt, jeg har faktisk brugt to smukke øreringe, som jeg har sat fast med hårnåle. Smart ikke! Så der er simpelthen bare at se hvad du har liggende i smykkeskrinet, og vupti NYTÅRS hår done!

Denne frisurer er altså super nem at lave, og den kan bruges, om du har langt, skulderlangt, eller pagehår. Hvis du ikke ønsker den løse hår, ned ad ryggen, kan du lave en fletning mere, og snøre det det resterende hår op i en løs knold.

Jeg håber det kan bruges <3

Godt nytår.

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Godt Nytår