Fletværk

Mascha hår, anno 2016


  
Dette blev den første “rigtige” arbejdsdag for mig i 2016, altså en dag, der er gået med, at lave fint hår på mine kunder. Mascha var dagens sidste kunde, hvilket var meget godt, da det altså var den helt store omgang, hendes hår havde brug for. Og jeg havde glemt at dulme hendes nerver med alkohol, mens farven virkede. Jeg siger det bare! Hun er ikke let at klippe, hun har en fobi for sakse. Men efter mange års kendskab, ved jeg hvordan de nerver skal tackles, og derfor er det altså ikke smart, at glemme champagnen! Vi lyder som et gammelt ægtepar, når jeg styler hende. Men hun er altid blid som et lam, når vi er færdige med behandlingen, eller stylingen. Vejen der til, er bare som at bestige et meget høj bjerg! Hun går lykkelig fra mig, jeg kunne derimod trænge til en lille morfar, for at få ladt batterierne op igen.  
Jeg har endnu engang lagt de lækre Baby lights i Maschas hår. Du kan læse mere om, hvad det betyder her. Men meget mere skulle der til, for at opnå den lækre blonde karamel farve, som Mascha har fået sig nu.

Farven: 

Baby lights: Davines “A New Colour”, Bleaching powder + 30 vol

Bund farve: Davines  “A New Colour”  20 g 8,11+ 10 g 7,0 + 30 vol

Farve til mellemstykket: Davines “A New Colour” 30 g 8,0 + 10 g 7,34 + 10 g 7,00 + 10 vol

Sådan gjorde jeg: 

Først lagde jeg babylights, derefter bundfarve og farven til mellemstykket, i mellem folie pakkerne. Dette gjorde jeg for at få en smule Sombre effekt ind i det lyse udtryk. Vores inspirations kilde er Khloe Kardashian.

Jeg har taget en masse billeder til jer, så i virkelig kan se farven, både i dagslys og indendørs. Der er ingen filtre på billederne. Kun forskelligt lys. Det kan nemlige snyde rigtig meget, når man ser et hår man kan lide på et billede med filter, og det man rent faktisk kan få i real life, er ofte noget helt andet.

img_0108-1.jpeg

Klipningen 

Jeg tog ca 10 cm af Maschas længde, og klippede en masse etager ind i håret. Nu er det meget lettere at skabe volume i håret igennem stylingen. En godt klipning, er super vigtig. Piger med langt hår skal klippes mindst hver 3. måned. Der skal bestemt ikke ryge 10 cm hver gang. Mascha er bare en, af de få heldige piger, der kan få super langt hår. Det var gået hen og blevet meget slidt og tyndt i spidserne. Derfor trængte det til en god klipning.

Styling 

Jeg har føntørret Maschas hår i Davines Volume mousse, Sea Salt spray og Relaxing Fluid, for at skabe MAX Volume. Jeg brugte Ghd Air føntørre, som jeg er meget begejstret for, læs mere her. Efter føntørringen, krøllede jeg Maschas hår med Ghd Classic Wand, som giver meget lette krøller. Derefter sprayet jeg Davines helt nye produkt, som udkom i November 2015, Dry Texturizing spray i Mascha hår, den er helt fantastisk, og vi sprøjter den ud af WOOMA, vores kunder er vilde med den. Den er mega godt at toupere i, det gjorde jeg med Moroccanoil Boar Bristle Brush, det er den lille touperings børste, derefter friseret jeg håret let igennem med den store friserings børste fra Moroccanoil, og satte håret på plads med Davines Medium hold hairspray.

img_0139.jpeg

Før billede, Maschas hår inden behandlingen.

God aften, der ude ??

Signe

   

2 kommentarer

 • Stephanie

  Hej SS
  (= Seje Signe

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • signe

   Hej Steph <3 <3

   (Du er sød)
   Prisen afhænger af udgangspunktet, altså det hår du har nu. Det bedste du kan gøre er at sende en mail til booking@signeeflund.dk med et billede af dig, du er også velkommen til at ringe til WOOMA.

   God aften

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fletværk