Hestehale og flet 

Julie Zangenberg shoot – hår og makeup 

For et par uger siden, var jeg på fotoskydning med smukke Julie Zangenberg. Det var en super hyggelig eftermiddag, i godt selskab med Julie selvfølgelige, og to super dygtige og sjove fotografer, Lotta Lemache og Anne Mie Dreves. Det var en hektisk dag for mig, til at starte med, det var nemlig den dag, jeg lavede det seje Granny Hår, som nogle af jeg sikkert kan huske, og det var en ordenligt omgang med extensions og hele molevitten. Min dag startede i WOOMA kl 8.00, hvor jeg fik lavede den seje Granny, på min kunde Maria. Kl 12.30 holdte der en bil klar til mig, og jeg måtte drøne videre på shoot. Sådan er det bare at være selvstændig, men heldigvis er jeg omgivet af skønne mennesker i min butik WOOMA, og Fine min personlige assistent, sørger for jeg når det hele.

Nu vil jeg skrive lidt om det smukke look, jeg håber I kan bruge det til inspiration.

Make-up

Klargøring: Jeg starter med at klargøre Julies hud. Til det bruger jeg, Amazing Space produkter. Jeg starter med at spraye “Citric Boost” henover Julies ansigt, derefter masserer jeg “Delicate Skin” ind i hendes hud. Det er vigtigt, Julies læber er rig på fugt, til det bruger jeg “Healing Mint Balm”. Produkterne for lov at virker et par minutter, inden jeg går i gang med at lægge make-uppen.

Hud: Først påfører jeg, “La Base” primer fra Lancome, dernæst bruger jeg Loreal CC cream, begge produkter påfører jeg med en foundation pensel. Til contour bruger jeg, Kath von D “shades + ligth” palette. Da Julie har et lille fint ansigt, kan jeg godt lide at påføre skyggerne, med små fluffy pensler. De pensler jeg bruger til det, er fra Face Stockholm, “nr 39”. Jeg bruger YSL blush volupte i farven pink, den giver en frisk glød, YSL produkter holde længe på huden, det er jeg ret glad for. IMG_4951.JPG(læg mærke til vipperne her, og på næste billede)

Bryn: er super vigtig, hvis man spørg mig! Jeg bruger “Brow drama” fra Maybelline til at frisere brynene hen hvor jeg vil have dem, derefter lægger jeg skygger ind i brynene, med produkter fra Bdb, jeg bruger her, “Raven” og “light brown”

IMG_4914.JPG

Øjne: Det første jeg gør, er at påføre en eye primer, min yndlings lige nu er, “Couture Eye Primer” fra YSL. Derefter påføre jeg flere shimmer produkter, for at give øjnene den delikate shimmer effekt, her bruger RMS cream eye shadow “Lunar” og Full Metal Shadow, nr 3 fra YSL. Jeg bruger også Highligter i øjenkrogen og under brynet, den er fra RMS “living Luminzer”. Alle 3 produkter ses på billede under. Jeg bruger den blush jeg påførte på kinderne, i globelinjen, dette gør at farven går igen i make-uppen, og looket virker mere naturligt. Jeg bruger Ysl Shocking Mascara, og lægger derefter single lashes på Julies vipper, det giver også et meget naturligt look, fra for at bruge en hel vippe.

IMG_4905.JPG

Finish: Til sidste bruger jeg Studio finish concealer fra Mac “NC 20”, under øjnene, omkring næsen og i mundvigen. Jeg highligter med RMS “living Luminzer”, lige over overlæben, på næseryggen og over kindbene.IMG_4952.JPG

Håret, jeg starter altid med at preppe hår, inden jeg går i gang med make-up. Jeg bruger Ghd styler Wand, her. Første spraye jer Ghd curl spray på håret, derefter bruge jeg krøllejernet, og clipser den varme krølle op på hovedet, med en lille clips. Det gør jeg med alt håret. Derefter skal håret have lov at køle af. Det super at lægge make-up, i mens håret køler. Når håret for lov at køle af  inden frisering, holder krøllerne bedre. Det du kan gøre hjemme, hvis du ikke lige orker de små clips, er at krølle håret, og lade det køle af inden du friser i håret.

Når make-uppen er lagt, og håret er kølet af, begynder jeg at frisere håret, som jeg gerne vil have det skal sidde, jeg sprayer Davines Dry Texturizing spray i rødderne, og toupere håret med Moroccanoil Boar Bristle Teasing Brush, derefter friser jeg håret med Boar Bristle Classic Brush, den er perfekt til at friser krøllerne ud til lækre fald, som ses på billederne. Til sidst er det bare at slutte af med en god hårspray, jeg bruger her Redken Triple take Hairspray.  IMG_4911.JPG  

Billederne skal bruges til Julies nye madblog, som I kan finde her på blogly. I morgen skal jeg styles hende endnu engang, har du lyst til at kigge med, kan du følge min Snapchat: signeeflund.
  

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hestehale og flet