Brune læber


  

Denne fine Balayage, har Rikke fået sig i dag, hos mig i WOOMA. Du kender hende måske?. Det er hende den seje tøs, der står bag Lash Bar Copenhagen. Min yndlings vippetekniker, hun fortalte mig, at jeg var den første i Danmark, der fik farvet vipper, i mellem mine vippeextension. Jeg tror de første var røde, og derefter havde jeg blå og lilla. Jeg prøvede også nogle med glimmer, det var som at have en diskokugle i øjnene, de fangede simpelthen alt lys.
Jeg synes sjov vide at jeg var en af de første, vi snakkede nemlig om, hvor stort vippe extensions er blevet, de seneste år. Det er jo helt vildt. Og hun har været med helt fra starten, og uddanner de mange Lash stylister, der nu er at finde i Danmark.

Vil du vide mere om Balayage? Jeg har skrevet et super godt og uddybende indlæg, om de forskellige populære farveteknikker. Ombre, Sombre, Balayage og babylights. Det kan du læse om lige her

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brune læber