Fastelavn

Vi er ved at være klar, til et brag af en fastelavns fest. Vi har en fast tradition, som vi holder os til hvert år. Det er en tradition der startede, da jeg var barn. Min bror og jeg, er opvokset i en lille by, hvor fastelavn, virkelig bliver fejret. Der bliver pyntet op, og byen har et fastelavens optog med heste som kommer rundt, til de dele af byen, hvor der bliver holdt tøndeslagning for både børn og voksne. Det er super sjovt at være med, og det er super fedt, at vi allerede har styr på kostumerne, til den 7/2 som bliver Wilfreds første fastelavn.

Vi har valgt at gøre det nemt for os selv, vi har bestilt vores kostumer på Kostumelandet.dk. De har gratis fragt ved køb over 500 kr, levering fra dag til dag, 10% rabat ved køb for over 1000 kr og 30 dages returret. Servicen er helt i top.

Conrad vil gerne være Hattemageren fra Alice i Eventyrland, men han er også blevet inviteret til piratfest i SFO’en. Derfor har vi valgt et super sejt Pirat kostume, se her. Og en vild paryk, her.

Når han skal være hattemageren, får han pirat kostumet på, parykken, en hat fra et tryllekunstner sæt han har, og min blazer jakke. Når han skal til fest i SFOén, får han det fede pirat kostume på.

img_0988.jpeg

Til Wilfred har vi funden det mest nuttede lille edderkop kostume, her. Det er smadder smart, da det er en trøje, man kan trække ud over en sort body. Wilfred er 10 måneder, men en meget stor baby, derfor passer han fint str. 1-2 år.

 

img_0988.jpeg

Jeg har to kostumer i sigte, på kostumelandet.dk til mig selv, jeg synes det er sjovt at klæde sig ud, og ungerne synes det er sjovt at jeg er med. Jeg vil gerne matche Conrad, når han er Hattemageren, derfor er jeg helt vild med Hjerterdame kostumet, se her. Det er helt vildt smukt. Jeg har også fundet et super fint klokkeblomst kostume, se her. Grøn passer meget godt til min hårfarve, og makeuppen vil jeg lave eventyrlig.  annonce

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg