Samarbejde, modeuge

Lilla Ombre

  
Jeg har lige farvet min skønne assistent lilla, igen! (Jose)Fine har haft alle farver, sådan er det vel, når man er assistent, hos en farveglad tosse som mig. Alt den snak om lilla hår, fik mig til at tænke på, da jeg selv havde lilla Ombre. Derfor billedet af mit lilla hår, som jeg godt lige kan savne et kort sekund. 

Mascha kaldte mig, “hexiadetrix” da jeg havde lilla hår. Fornylig fandt jeg ud af, at Holie har en Bratz dukke, den hedder Signe! fordi den har koral hår. Man skal finde sig i meget!!! Det er altså sjovt!!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Samarbejde, modeuge