Five strand braid 

Backstage stemning med Redken

    

Backstage vibe med Redken

Redken temaet og jeg havde en super skøn tirsdag eftermiddag backstage, til Kick Off med Kopenhagen Fur på modeugen. Jeg har tidligere skrevet, jeg udviklede fem forskellige hairstyles med flet, for Redken. De kan nu ses her, på de fine backstage billeder, taget af fotograf Helle Moos.

De fem forskellige styles, er delt op i fem grupper med fire til Syv modeller i hver.  Teamet og jeg fik altså virkelig, flettet en masse hår. Sidsel Marie Bøg udviklede fem make-up looks, til grupperne. Sidsels og mit team stod i samme lokale og stylede løs, derfor indeholder billederne en masse artister fra Redken, og freelance artister som arbejder for Sidsel. Modellerne er alle fra Unique Models.

  


  
  
  
  
  
  
  
  

  
  
  
  

De fem fantastisk Redken produkter, er nøgle til alle vores hairstyles.  

Tak til Redken teamet ?? I var super gode.

Neel Boje – WOOMA, Fine Hartvig – WOOMA, Michael Skytte – Redken, Julie – Rodian & Rodian, Niklas – Stender, Camilla – Stylebox, Caroline – Rikke Dragis, Pernille og Kikki – Peki, Michelle – Frau und Menchen, Maranda – M-Schack,

Xoxo Signe Eflund (Key Hairstylist, Redken)

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Five strand braid