Glam til Robert prisen 

Julie Zangenberg til Robert Prisen


  

Igår havde jeg et House Call hos Julie Zangenberg, da hun skulle til den årlige filmpris udgivelse, nemlig Robert Prisen, hvor serien Heartless var nomineret.

Vi havde er helt særligt look i tankerne, denne gang, nemlig denne fine opsætning med waves i fronten. Frisuren er krævende at lave, da der skal bruges et lille tyndt krøllejern, til at lave de lækre bølger, og der tager bare den tid, som det nu tager. Makeuppen består af en lys kohl  i den våde kant, en markant sort eyeliner og en lækker vippe. Huden lavede jeg selvfølgelig helt perfekt, med contour og highligther. Se hvordan jeg tidligere har lagt Julies makeup her , her og her.

Jeg var som altid super opvartet med bobler og Matcha tea, virkelig lækkert.

Nicklas fik også en lille styling, af hans hår. Da han valgte smoking, synes jeg at det var perfekt med denne klassisk frisure med skilning i siden. De ser fantastiske ud sammen, et lækkert og  stilet par, der klæder hinanden.

 Julies kjole er fra Lasse Spagenberg og smykkerne er fra Jewlscph

   

6 kommentarer

 • elisabeth

  Super smukt. Jeg har en drøm at få en ligeså smuk lys hårfarve som Julie, og jeg vil høre, om det er farvet, tonet eller afbleget?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • signe

   Hej elisabeth

   Julies hår er farvet lyst det sidste halve år, inden da lagde jeg striber.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elisabeth

   Tusind tak for svar

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elisabeth

   Nu har jeg lige et par yderligere spørgmsål som jeg håber, at du vil svare på:
   Jeg bor nemlig i jylland og leder med lys og lygte efter en frisør, der er lige så dygtig som dig – kender du evt. nogen, som du kan anbefale i Aarhus?
   Hvis ikke, så vil jeg høre, hvad mærke du normalt farver med – for så tænkte jeg, at jeg vil have mulighed for at vise et billede af Julies hår, og dermed få noget lignende ved en med det samme mærke. Jeg har nemlig ugroet lyst hår med afblegning som er for hårdt ved det, og babylights ser så fint ud, men er ikke sikker på, at det er nået til jylland endnu 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • signe

   Hej Elisabeth

   Jeg bruger “New Colour” fra Davines. Jeg er desværre ikke opdateret på hvilke saloner der ligger i Aarhus, men er sikker på at der er mange gode. Ellers kan du ringe til dem der forhandler davines i Danmark og høre hvor den nærmeste salon ligger

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Hej Signe.
  Jeg kan godt lide at læse din blog. Jeg vil høre om du vil skrive noget om hair extensions, hvilken metode er bedst mm.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glam til Robert prisen