Balayage - ombre - Josephine

Kylie Jenner cut & “color”

Short hair don’t care – Kylie Jenner style 

Igår havde jeg besøg af denne seje chick, Nakisa er hendes navn. Hun er mega A-wesome, og altid med på det vildeste, min hjerne kan frembringe. Hun har haft alverdens fede farve i håret. Men igår var double trouble, for Nakisa var game, på en über lækker cut ala Kylie Jenner. Da N har hår for tre personer, fik hun også et undercut i nakken. Yes! tøsen er plysset inden under!, men det gør at frisuren lægger helt perfekt anytime, også spare jeg hende oven i købet, en halv times føntørring og glatning. Pigebarnet har jo i forvejen bly armene efter en føntørring af der vilde garn, det havde Fine og jeg i alt fald.

  

Farven er en fade af tre forskellige nuancer i det violette.

 

  

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Balayage - ombre - Josephine