En hilsen – Khloe Cut

 

 

Sådan så det ud tirsdag aften, læs mere her 

img_2128.jpg

Jeg har fået en lille hilsen fra Malene – der fik den Khloe inspireret hairstyle. Hun befinder sig lige nu i London, hvor hun allerede er blevet spottet af to streetstyle fotografer, fordi hun bare rocker hendes nye hår.

Her er hvad hun skriver:

Det har været en kæmpe forandring! Jeg har længe haft langt hår, men uden rigtig at have en frisure, og i så lang tid har jeg bare lavet den nemme løsning med en stram hestehale! Inspiration fra den smukke Khloe ligger bag beslutningen – og kun Signe kan lave en så vild forvandling til perfektion! Det har været Så fantastisk at føle ens hår bare har den perfekte cut! Løftet via den blonde farve, har gjort jeg ikke føler mit hår så fladt mere ,og bare dét at have håret nede i en frisure som spiller uanset hvad, er lige hvad jeg søgte! Styling tager ingen tid og Signes produkter er super gode! Det har været meget nemmere end jeg havde frygtet – det eneste jeg tænker er bare jeg burde ha’ gjort det før ?- af Malene Bech

img_2243.jpg

  

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flette inspo