Skyblåt hår 

Pink og koral

IMG_2390IMG_2385IMG_2386IMG_2387IMG_2388

(indlæg fra 2013)

 

Wuhuu! pink og soft pastel koral, er bare for lækkert sammen. De duchede farver du kan se på himmelen en smuk sommeraften, når solen går på hæld, må være den nærmeste parallel jeg kan drage til denne farvekreation.

Denne skønne pige gik fra sortfarvet hår, til dette fantastiske farvespil, på blot to gange i min stol. Første gang fik hun en sej pink ombre, denne gang tog vi bunden med, fik den lyst og derefter pink.

Det er vigtig at tage det roligt i processen, når der ønskes gå lyst fra mørkt. Det kan være en godt ide, at gøre håret lyst over flere omgange. Når jeg laver de her vilde forvandliger, er det vigtigt for mig , at mine kunders hår har det godt efterfølgende. Derfor lægger jeg altid striber, frem for at helafblege håret. Det gør jeg for at skåne hår og hovedbund. Jeg bryder mig ikke selv om at få afblegning i hovedbunden og ønsker derfor ikke at gøre det på mine kunder. Når håret er lyst, lægger jeg de vilde farver ind i håret, med tanke på slutresultatet. Jeg har siden mine spæde frisør år haft et særligt øje for farvekombinationer og klædelighed. Jeg startede med at nørde farveteori for 13 år siden og nørderiet er ikke stoppet endnu. En frisørs vigtige opgave er at kunne vurder om kunden kan bærer den ønskede farve og/eller frisurer.

Jeg har lavet to blandiger. Pink – Magic Magenta fra Colour Dynamics. – violet og orange fra Pure Colour /Davines (pastel blanding). Blegningen jeg har brugt til striberne og afrensning, er A New Colour / Davines

Til jer firsører derude, nyd jeres fag og jeres kreativitet. Husk at løfte jeres kollegaer, og giv dem en High Five, når de har lavet et godt stykke arbejde

//Signe

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skyblåt hår