Nem frisure

Min farve

IMG_2320

Jeg står lige under spot lyset i WOOMA og betragter min hår farve. Jeg er så glad for farven! Den er sådan lidt coral, lyserød agtig. Det afhænger af hvilket lys man ser farven i. Det er lidt krævende for mig at holde denne farve, den er meget pastel i nuancen og derfor er jeg nødt til at give mit hår en let toning hver anden uge. Men jeg gør det gerne for at holde denne, helt specielle nuance i mit hår. Efter så mange år med vilde hår farver, er det nu alligevel, lige til at gå til for en garvet frisør som mig. Håber I kan lide den.

(indlæg fra den gamle blog)

   

1 kommentar

  • Amalie

    Hej Signe. Vil du oplyse hvad din super flotte hårfarve hedder?☺️

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nem frisure