Min farve

Nyt makeup 

   
Jeg er så busy for tiden, at jeg nærmest ikke får skrevet om alle de spændende ting der forgår omkring mig. That’s life! Jeg er en selvstændig business women, der lever af at gøre andre smukke, ikke af at opdater jer hele tiden. Selvom der er så pokkers hyggeligt. 

Jeg vil dog ikke snyder jer for, hvor fantastisk jeg synes det er, at Kat Von D’s makeup er at finde i sephora. Jeg var på shopping tur med mine drenge i lørdags, og hev dem ind igennem sephora i Illum. Jeg måtte have mig lidt af det nye lækre, og noget af det gamle, jeg manglede. 
I dag brugte jeg mine nye sager. Hvid eyeliner, lilla læber, og de fantastisk beautyblender svampe. Love it. 

Håber I kan se på billederne hvad jeg købte, det hele er i hvertfald at finde i sephora. 

    
 

   

2 kommentarer

  • Janni

    Må altså spørge dig, hvilken foundation bruger du?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sisi

    Hvad med din foundation? Er det også Kat Von D? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min farve