Nyt makeup 

Touch up – Mascha


  
  

 

Ekspres farvning.

Jeg var så uheldig at blive syg i torsdags, derfor har min dygtige assistent været på en hård opgave, for at finde mine aflyste kunder nye tider. Mascha var en af de uheldige, som havde en tid i torsdags. Hvilket lidt var en torn i øjet, da jeg har gået og kigget på hendes farlige udvoksning længe. Men da vi begge er to travle buisness womens, skal kalenderen jo passe sammen og det gjorde de så i torsdag, som jo så endte med at blive aflyst.

Derfor var det kun en ting at gøre, da Mascha skal tage sig godt ud, på den røde løber til Bodil i aften, og hun er jo single. Så få at øge chancerne (haha, not). Måtte en ekspres farvning af hendes udvoksning være løsningen. Jeg havde akkurat to timer til at lave touch up af hendes farve. Hvilket er lige til øllet, med sådan et hår. Hun har fået tid igen om 14 dage, hvor vi forhåbenlig, skal lave vores planlagte “Big Change”, der blive meget spændende.

Touch up:

Babylights i bunden med 30 vol (Redken), 10.21 + 20 vol (Chromatics Redken) colourcorrecting toner ved vasken, 10 min. Toning blander jeg udfra resultaten, så den kan varigere.

Her kan du læse om Mascha seneste farvning 

   

1 kommentar

  • Malene

    Hej Signe.
    Jeg er stort fan af din peach hårfarve. Jeg har selv lys blondt hår og overvejer at få den. Hvilke produkter ville du anbefale at bruge til at farve med? Og hvis jeg ville komme over og have det farvet, hvad ville det så ca. Koste?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt makeup