Maria Lucia til bal

POWER PUFF

   
   
Her er to søde københavnske Power Puff piger. Er de ikke nuttet med deres seje hår! 

Farverne er semi-permanente og vil fade mere eller mindre ud efter tre uger. Farveblandingen er lavet individuelt til hver pige, det vil sige at de er blandet til dem, og altså ikke bare er en farve man kan købe og selv ryste sammen. 

Pigerne kom ned til mig i WOOMA studio som ligger i et hyggeligt baghus i studiestæde. Pigerne og jeg snakkede lidt frem og tilbage om deres ønsker. Og dette blev det fine resultat. Frejas grønne øjne blev smukt fremhævet af den pastelkorale farve, hendes hud er meget gylden, derfor er det helt perfekt med den varme farve. Amalie og lyserøde går ligesom bare hånd i hånd, og dette er ikke Amailes første oplevelse med lyserødt hår. Jeg har anbefalet Amaile at prøve mintgrøn eller pastelblå næste gang, det går hun og samler mod til nu. 

Farvebehandlingen her, kan kun fortages hvis håret er helt lyst, eller lyst i striber. En behandling som denne kan man få fra 850kr – 1450kr prisen afhænger af længden på håret, det tager en time at lave. Men kan som skrevet kun udføres på et lyst, eller lysnet hår. 

Altså! hvis du er lysbrun, mørkhåret eller rødhåret skal du bleges eller lysnes først. Det kunne være i form af baby ligths, eller striber som koster fra 1800kr hos WOOMA. 

Vi kan kontaktes via online booking eller på telefon. Tjek wooma.dk. 

Hvis du ønsker en tid hos mig, skal du blot sende en mail til booking@signeeflund.dk hvor min skønne assitent Fine Hartvig sidder klar til at besvare spørgsmål. Vi er eksperter i crazy colours, farveteknikker og extensions. 

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Maria Lucia til bal