Redken Tribe Event 

Tillykke Fine 

Jeg har lige postet denne gode nyhed!

Her er Fine Hartvig min skønne assistent, der har fuldt med mig i to år. Alle jer, der kender mig arbejdesmæssigt kender også hende her. Hun er gået hen og blevet super dygtig til hendes arbejde, så dygtig at hun er uundværlig for mig! Hvilket er en stor bedrift. Jeg må havde gjort noget “rigtigt” da Fine har besluttet sig for at gå i lære som frisør. Derfor har Neel Boje og jeg besluttet at ansatte Fine som WOOMAs første elev! Stort tillykke ???? det har været en fornøjelse at have dig som personlig assistent! – det bliver “hårdt” at “dele” dig med WOOMA ??

Den eneste forskel der vil være er, at Fine vil være i WOOMA hele tiden, og der er jeg jo heldigvis også meget – WOOMA er jo min salon, eller studio som vi har valgt at kalde WOOMA!. Hun vil ikke altid have mulighed for at tage med mig på andre jobs, altså stylings opgaver, showes osv. Derfor begynder jeg så småt, at kigge efter en assistent, som kan overtage Fines gamle job <3

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Redken Tribe Event