Balayage, Extension og "touch up"

Hårshow i Århus

   

Jeg sidder i toget på vej til Århus, toget er netop standset i Skanderborg. Jeg har plads i vogn 82, sæde 82. Folk omkring mig arbejder, sover eller snakker. Vi er alle “på vej”. Min rejser slutter i Danmarks Japanske Have, hvor jeg skal skal fortælle Redken saloner om hvem jeg er, og min karrierer. Det har givet stof til eftertanke. 16 år i branchen har altså givet en masse spændende at fortælle, jeg glæder mig til at møde frisører her i det jyske, og håber at få endnu en spændende historie med i bagagen. Nu er det sådan, at os kreative mennesker ikke kun gider at lytte, vi vil se! Derfor at jeg også lavet en lille sommerkollektion for Redken by Signe Eflund. Jeg har tager udgangspunkt i mine teknikker, og hvad jeg selv, har lyst til at kigge på. Kollektioner er dog udelukkende baseret på styling, men selvom jeg har sat stylingsprodukterne i højsæde, skal der selvfølgelig også være nogle fine farve og lækkert makeup. 

I kan følge min dag på Snapchat.

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Balayage, Extension og "touch up"