Hårshow i Århus

Metallic Lilla

Slut med ombre – nu metallic lys lilla. 

I fredags lavede jeg endnu en Big Change. Marima kom med, én efterhånden halv vissen Ombre. Hun havde bruge for, der skete noget helt nyt med hendes lange hår, som havde hundredvis af forskellige nuancer, i den varme side af farveskalaen. Nogle steder var håret, endda næste sort, og andre helt orange, det trængte til en gevaldig oprydning, efter mange års, lag på lag farve. Vi blev derfor enige om, et mere ensartet look, for at skabe lidt system i rodet.

Og wauw!! jeg fik da ryddet op! med denne cool Metallic lilla nuance.


Sådan gjorde jeg: 

Jeg lagde baby lights i hele håret. Da håret var sort på mellemstykket, måtte jeg arbejde med to baisestyrker i hver folie pakke. Indvirkningstid, 45 minutter.

Efter vask lagde jeg en bundfarve, i samme nuance som Marimas naturlige hårfarve. Ved at gøre det, sløre jeg de baby lights, der lægger nede ved roden af håret, det giver Marima et mere naturligt look, og gør at farven holder længere.

I mens bundfarven virkede, lagde jeg den lækre Metallic-lilla farveblanding på det rasterende hår. Alt det forgik ved vasken, indvirkningstid 15 min.


Marima fik også en lækker klip, med en masse tunge etager. Det gør at håret virker fyldigt, og ikke tyndt som på førbilledet.

Efter klip, stylede jeg håret i big waves. 

Vi fjollede lidt, må jeg indrømme. Humøret er ofte meget højt i WOOMA studio, og endnu mere i fredags, da Marima var min sidste klient, inden jeg rejser på ferie, tirsdag nat.

Læg mærker til at Mariams hår ser helt granny gråt ud, på de sidste billeder. Sejt ikke, lyset bestemmer altså udtrykket. I dagslys, vil Marimas hår virke helt pastel lilla.

img_2242.jpg
 

Er du vild med at se de her forvandlinger, se de seneste her:

Khloe Kardashian inspireret cut & color

Kylie Jenner inspireret cut & “colour”

God søndag <3    

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hårshow i Århus