Metallic Lilla

Wilfred 13 måneder

  
Det har været en super travl uge, det er det bare hele tiden i denne periode. Jeg havde den lange tur til Århus i tirsdags med Redken. Det var en super god oplevelse, at stå på scenen og inspirerer, tale med, og møde mine kollegaer fra både Jylland og Fyn. I dag har jeg haft møde med en educator fra Redken Sverige i syv timer, mødet var med henblik på at kommer rundt om alle Redkens produkter, farve og styling, der er super mange! Senere på måneden tager jeg til Barcelona, for at møde Redken artister fra hele verden, og se hvordan de arbejder backstage og on stage til Redken Symposium, det glæder jeg mig til.
  

Baby wilfred er 13 måneder i dag, og han overvejer kraftigt at give slip, for at gå selv. Jeg elsker at komme hjem fra arbejde og hygge med mine drenge! Det er så vigtig at huske det hele. Mine svigerforælder kommer hver torsdag, og hygger med os. Jeg kom hjem på helt rigtige tidspunkt – lige til spise tid! 


Jakke: Karen By Simonsen, Sko: Toga Pulla, Buksedragt: Mads Nørgaard, solbriller: Nelly, lipstick: NYX cosmetics   

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Metallic Lilla