Wilfred 13 måneder

Nikita er blondine

Her er Nikita Klæstrup som vil alle sammen kender hende ??!  Med smukt mørkt hår. 

Nikita har været kunde hos mig i nogle år nu, længe før der var noget med en lang kjole og nogle smukke, synlige bryster på forsiden af en masse aviser. Hun er mega hyggelig, og super sjov at have i stolen, heldigvis! – for i dag var hun hos mig længe! 


Det her billede tog vi “in between”. Det er første step på vej i den rigtige retning, mod at blive perfekt blond. Jeg startede ud med at bruge Redkens Free Hand blegning som er tiltænkt Balayage, jeg er obsessed med den. Den er super let at påfører, den er lidt ligesom tyndt ler i konsistensen. 

Derefter lagde jeg bundfarve, babylights og en kold toning. Vi er ellevilde med resultatet. Jeg brugte olaplex mellem hver step af farven. Nikitas hår har det super fint, og hun har selvfølgelig fået instrukser i, hvordan hun skal pleje det hjemme. Jeg satte smukke extensions i hende hår, som inden påsætning blev farvet i den korrekte farve. 

Farve-nørden her (altså mig! Signe Eflund?) er fuldt tilfreds med looket.  Dette er en meget svær opgave, som oftes er bedre at tage over flere omgange. Med vi havde ikke tid til at vente. 

Fine, min assistent eller elev er hun nu! Hjalp mig med de sager en elev skal kunne, hårvask, påføring af toning osv. Det er hendes søde stemme man kan høre på nogle af mine snap. Jeg har andre kunder i stolen i mens Nikita er hos mig, derfor er det godt, at Fine også har styr på snapchat.  Hele historien er på min snapchat ? signeeflund, også på Nikitas – nikitaklaestrup ??

Til dem som ikke har snap – se med her Billeder må ikke bruges uden mit samtykke. 

Beklager stavefejl og mange billeder. Jeg var jo i Barcelona til kæmpe hårshow i 4 dage, og er hverken faldet ned igen, fået pakket ud eller bare fået ro i hovedet. Jeg har så møg travlt. Alle billederne er uden filter! Yes hun er SÅ smuk der, og håret ser sådan ud for Real.  

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wilfred 13 måneder