Nikita er blondine

Maschas nye hår

Jeg havde besøg af lille Miss Hollie Nolia og hendes mor I ondags. Det var super hyggeligt, måske så nogle af jer min snap historie. Too cute er den altså, den ligger længere nede, hvis I gik glip af den. 


Jeg farvde Maschas hår med Redken Chromatics, jeg lagde en lækker mørkebrun i hendes bund. En smuk karamelbrun på hendes længde, som jeg blendede med Redkens Blur Brush, love it!!! Den nye Free Hand bleach, brugte jeg til at lave en Balayage strygning, på de punkter hvor jeg synes det trængte til det. Den er fantastisk til Balayage fordi den ikke smidter af på det hår der ikke skal farves. Konsistensen er som ler, mega smart når man elsker at lave Balayage 

Her en min snap historie fra i går, Holie er bare så nuttede, kan næste ikke holde til det. Min egen lille søn, er også bare for lækker. Se med her, og på snapchat signeeflund 

Billederne må ikke bruges uden mit samtykke. 

   

1 kommentar

 • sofie

  hej signe 🙂
  jeg har virkelig fulgt dig i 10000 år efterhånden 🙂 – og jeg ved ikke om det bare mig der lige er gået glip af emnet, men kan man læse “historien” om dig og din kæreste et sted?
  jeg aner faktisk ikke noget om ham. andet end at i har børn sammen? jeg har faktisk altid undret mig over om jeres største søn er jeres eller kun din/med en anden mand?:)
  Hvor længe har i været sammen ? Osv 🙂 Hihi

  Elsker at følge med i dit frisør liv 🙂 Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nikita er blondine