Brude hår og makeup

Rosé-gylden hårfarve

Før 

Dem af jer, der følger med på snapchat, har allerede set denne smukke farve. Josephine kender I der følger min blog og insta. Hun er min faste kunde, og hun er mega game altid, så derfor er hun jo spændende at dele med jer. Hun fik lavet denne lækre omgang som ses hvis du trykker, her! – det er ca 4 uger siden, hun var i min stol sidst! Derfor var denne gang bare en lille touch up, for at håret altid spiller max. Hun fik en farve af den lille udvoksning, der var kommet på de 4 uger, og en toning. Tanke var egentligt bare en opfrisk af den tone jeg lagde sidste, det var en kold-icey nuance. Men José følte for en omgang pastel, så jeg fiksede denne rosé gyldne farve. I love it! Og det er der tydeligvis mange andre der også gør, da der blev screenshotet på snappen en masse, og mail’sne vedr. farven er allerede rullet ind, selvom farven kun er vidst på min snapchat. 

For god ordens skyld, må jeg heller lige nævne de steder I kan følge med. 

Snapchat ? signeeflund

Instagram: @signeeflund 

Facebook side: Signe Eflund 

Yes! Det kunne ikke være lettere. 

Følg også WOOMA på insta: @woomastudio eller Facebook: WOOMA

   

1 kommentar

  • Sofia

    Kære Signe. Håber du vil give dig tid til at svare. Er nysgerrig på om det er en rosé pink agtig farvet toning du har lagt i hele håret? Eller er det en farve? Kan du fortælle navnet på ‘produktet’ du har brugt? Er nysgerrig på det. Bh 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brude hår og makeup