Barbie style

HOW TO

image

I dag har style Julie. Ja, endnu engang. Julie har “fri” fra Hairspray i to uger, så alt andet skal ligesom nås nu! Dagen i dag, drejet sig om hendes nye pressebilleder, m.m. Vi lavede forskellige looks, da billederne skal bruges til alt muligt, de blev mega cool alle sammen, og jeg glæder mig til at se de færdige billeder, når fotograf Michael Rygaard har været over dem. Til dem som følger mig på snap – signeeflund, har I måske set jeg har lagt en lille “how to guide” ud idag, omkring Julies looks. I får dem selvfølgelig også her, men følg med på snappen der vil komme masser af dette fremadrettet. 

image image image image image

 

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Barbie style