HOW TO

Wet sleek hair

image

Jeg har simpelthen haft de travleste dage, hele sidste uge stylede jeg Julie Zangenberg og det har jeg faktisk også gjort de sidste to dage. Ja hun kan bare ikke få nok af mig. I mandags stylede jeg hende til nye presse billeder og igår var det den helt store forvandling, til ELLE style award. Så i med på Snapchat hvor jeg lagde en how to tutorial op, med det her awesome wet sleek hair? Ellers kan i finde det i indlægget HER. looket wet hair er set rigtigt meget dette forår, både Gigi Hadid, Kendall Jenner og Joan Smalls, har alle rocket dette look på den rødeløber. Så selvfølgelig skulle smukke Julie, også have det som et af lookene.

image image image image image image imageimage image image image image imageimageimage

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOW TO