Hair transformation 2

Elle Style Awards med Julie Zangenberg #1

Foto: Jonas Olufson

Her er den fine styling af Julie Zangenberg til Elle Style Awards –  fulgte I med på min snapchat, torsdag?

Først havde jeg besøg af Mascha Vang, til touch up, og derefter Julie til styling.

Jeg elsker dette look til Julie. Når Julie skal til et event som Elle Style Awards, gennemgå vi looket en uge i forvejen og snakker om hvad der skal ske. Hun viser mig de mulige kjoler, og fortæller mig om hvad hun føler før, og derefter sammensætter vi looket, hvor jeg kommer med min vision, ud fra hendes ønsker. Det kom til at se sådan ud denne gang. Da hun vidste mig den korale kjole og de hvide sko, sagde jeg straks – du skal have old Hollywood røde læber og negle. Det var hun game på! Jeg gav huden masser af shine, så den er helt porcelæn-agtig. Jeg satte en masse vipper på! Først en hel vippe, derefter singles. Jeg elsker at Julie tør køre Hollywood style, her i lille indspiste København, det er skønt at nogle tør “larme” lidt og skilles dig ud fra mængden.

Her kan du læse mere om looket, og se en billeder af andre smukke danske kvinder. Her kan du se mere fra Elle Style Awards

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hair transformation 2