Babylights

image

 

Jeg lavede dette smukke hår sidste uge og får tit mange spørgsmål om teknikken Babylights. Jeg har faktisk lavet et indlæg til jer HER , hvor i kan læse meget mere om de forskellige teknikker. Ellers læs mere omkring Babylights teknikken her:

Babylights er ganske små, og raffinerede highlights, skabt ved hjælp af en meget fin hårfarve teknik, til at efterligne den smukke og flerdimensionelle hårfarve, set i børns hår. Teknikken er blevet til, fordi kunder har efterspurgte et naturligt farvespil, de har haft medbragt billeder af deres børns hårfarve og bedt frisøren om at efterligne den.

Farveteknikken er meget lig den almindelige highlight teknik, som vi i danmark kender som ?lyse striber? med folie, forskellen er mængden af hår i hvert folie og adskillelsen i mellem dem. For at skabe babylights, laves der ultrafine væveninger, med ganske små passér hår, med en meget lille separation mellem folierne, dette gør at de fine highlights blander sig smukt med grundfarven i håret, som i øvrigt godt kan være farvet ind i håret først.

Babylight har som ombre et meget lavt vedligeholdes interval for kunderne. Da babylights er så fine, bliver udgroningen meget naturlig, den vil være meget blød, og der vil ikke komme den kraftige græse mellem, farve og udgroning. Vedligholdsen er omkring 8 ? 14 uger, alt efter hvilken farve dine babylights er.

Det var lidt om de forskellige udtryk som er super hot! ? Det bliver spændende at se hvad det næste fede, nye bliver. Det bliver højst sandsynligt et lækket ord fra den franske ordbog som vi kan komme en farveetikette på.

 

image image

   

2 kommentarer

 • Julie H

  Hej Signe 🙂
  Kan du ikke lave en tutorial på de fletningen hele kardashian familien bruger lige nu?
  Elsker din stil 🙂

  Julie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • signe

   Hej Julie

   Tjek evt. min youtubekanal der ligge nogle 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *