Touch up på Mascha 

Balmain Hair Care – “How to” – Maschas waves

Balmain Hair Care in WOOMA studio

YES!! Vi har fået Balmain i WOOMA! Vi har glædet os til at få serien, og nu er den endelig landet. Det gjorde den meget belejligt i torsdags, hvor Mascha havde tid til Touch upMåske så du min “how to” forleden på Snapchat: signeeflund, af Mascha smukke waves?

Her får du uddybet, hvordan du selv kan lave de smukke waves.

img_7998.jpg

How to: 

Start med nyvasket hår, Mascha fik vasket hår i Moisturizing shampoo og Conditioner fra Balmain. Sørg for at tørre håret grundigt med håndklæde, inden de første stylingsprodukter påføres i håret.

Fordel Balmain Pre Stylings Cream i hele håret, dette produkt kan du sammeligne med en primer, i make-up verdenen. Når du bruger primer, beskytter du håret og dine hairstyle holder længere og virker mere optimalt. Hvis du f.eks har meget tørt hår, kan du ikke forventer at et produkt virker som det skal, da håret vil suge alt fugten ud af produktet. Men hvis du bruger primer, altså Pre Stylings Cream, vil dit hår være klar til styling, på den måde for du mest ud af dine stylings produkter.

img_7887.jpg

Jeg starter med at smøre Balmain Argan Moisturizing Elixir i længderne og spidserne. Der skal kun fordeles en lille mængede, svarende til størresen af en valnød. img_7888.jpg

Derefter påfører jeg mit nye yndlings produkt, Balmain Texturizing Salt Spray. Den påføres i hårbunden og i længderne på håret. Dette produkt tilfører textur og volume til håret og er fantastisk at føntørre i.  Men det kan også sprayes i tørt hår, for et messy beach wavy look. Dette produkt er altså et All Around godt produkt. img_7889.jpg

Nu føntørres håret, jeg starter med at fønne håret all over i ca 2 min, derefter bruger jeg en børste til at skabe volume i hårbunden. Det er ikke nødvendigt at bruge en børste i længderne og spidserne på håret, da håret er super plejet af de første produkter, og derfor bliver glasfuldt og lækket uden brug af børste.  Jeg bruger Ghd Air føntørre og en ceramisk fønbørste.Hercules_aboveSkærmbillede 2016-06-12 kl. 09.06.29

Nu ser håret sådan ud:

img_8007.jpg

Det er nu blevet tid til, at krølle håret. Jeg bruger Ghd Creative Wand, til at lave de lækre waves. 298_image_3_heroimg_8008.jpg

Når krøllerne er lavet, skal de friseres igennem, til det bruger jeg en børste med naturhår. Dette er super vigtigt, for at få det rigtige look. Hvis ikke håret bliver friseret igennem nu, vil krøllerne ligge i lokker, og være prinsesse agtige. Det vil vi ikke at have, vi vil have fyldige waves og et kæmpe hår, med masser af volume. Vi er nu nødt til at bruge flere stylingsprodukter, for at få frisuren til at holde i dagevis.

Efter frisering og toupering med naturhårs børsten, bruger jeg voks i længderne og spidserne på håret. Lige fortiden bruger jeg rigtig ofte voks, i mine stylinger på tøsernes hår. Voks er godt fordi det gør håret tottet, på den perfekte måde. Du kan røre dit hår resten af dagen, uden stylingen falder ud, voks kan nemlig hele tiden restyles, og det er altså optur! – det giver det der, beach messy look, som vi elsker, her om sommeren.

img_7883.jpg

Jeg slutter af,  med at bruge Balmain Session spray i medium hold. Medium hold da det gør, at håret stadig vil bevæge sig, når du kommer traskende ned af gaden, med dit store beachwavy hair og dine kæmpe solbriller. Get the picture?img_7886.jpg

Dette er Balmain Silk Perfume, OMG den er god!! – så den bliver altså brugt hele tiden! hvem vil ikke dufte godt i håret? Nu kan du have duften, af frisk nyvasket hår med i tasken.

DONE

Det var det, sådan styler du de perfekte waves.

img_7997.jpg

HER KAN DU KØBE ALLE DE PRODUKTER OG SAGER DU SKAL BRUGE:

Alle produkterne kan købes hos os, i WOOMA studio. Vores adresse er Studiestræde 31 c, 1455 København k. Vi befinder os trygt og godt i Baghuset, du skal ind i gennem porten, ind i vores lille skjulte gårdhave, her finder du os. 

Du er mere end velkommen, til at kigge forbi. Kom fra på tirsdag til fredag, vi åbner kl 8.30 – Vi har skiftende lukke tider, så hvis du ikke vil komme forgæves, er du velkommen til at ringe eller sms’e os for vores åbningstider. Du kan også smsé din ordre, og vi vil gøre den klar til afhentning. Vores nummer er 31546400.

Priserne ligger mellem 245 – 350 kroner for et produkt.

Mascha købte dette:

img_7872.jpgimg_7873.jpg

Tasken indeholder Moisturizing shampoo og Conditioner, og Balmain wet brusch. Tasken er så smuk! den kan bruges som clutch, når du skal i byen. Mascha fortalte at hun glæder sig, til at få dette op på hendes nye badeværelse, i det nye hus.

 

 

   

1 kommentar

  • Anna

    Hej Signe, de her produkter ser virkelig lækre ud, jeg skal til Kbh på lørdag og tror gerne jeg kommer forbi

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Touch up på Mascha