Babylights

Touch up på Mascha 

img_8004-1.jpg

Touch up time 

Måske så I Mascha, på min Snapchat: signeeflund forleden. Hun havde tid til Touch up, af hendes smukke balayage farve.

Det første billede, tog vi før jeg begynde behandlingen, af Maschas hår. Det er 4 uger siden sidst, Mascha sad i min stol og fik en touch up, læs her. Det er derfor hendes farve, stadig super fin på før billedet.

Grunden til jeg laver Touch up på Mascha hver 4 – 6 uge, er for at holde Maschas Balayage perfekt hele tiden, det føler hun, og især undertegnet, passer bedste til hendes travle liv. Yes, jeg er lidt af en farvenørd!, og det skal bestemt ikke være en hemmelighed, at jeg synes det er fedt, at hendes farve sidder lige i skabet hele tiden, når nu jeg lægger navn til hendes hairstyles. Vi laver generelt, rigtig mange Touch ups af vores kunders hår i WOOMA studio.

En balayage har en høj holdbarhed, det vil sige,  hvis du vælger en balayage teknik i dit hår, behøver du først at tænke på at få farvet hår igen, efter 2 – 6 måneder, med mindre din egen hårfarve, vokser ud lysere end den bundfarve du får lavet, i din balayage. Eller hvis du ligesom Mascha, bare elsker at komme hos os, i WOOMA studio. Læs mere om forskellen, på de forskellige farveteknikker som balayage, babylights m.m her

Vil du vide hvordan Maschas hår er stylet? – klik her, og se hvordan du selv kan få de smukke wawes. Jeg har lavet en uddybende “How To”. 

Hvad gjorde du denne gang?

Jeg farvede Maschas udvoksning, med Ultra Rich 5.0 + 20 vol fra Redken. Jeg brugte også Redkens nye, Free Hand bleach powder med 20 vol. Jeg lagde få lette balayage strøg, i det mørke stykke, omkring ansigtet. Dette gør jeg, får at farven ikke skal blive for mørk omkring ansigtet, det kan især ses når håret sættes i hestehale. I skal kigge efter de fine lyse effekter, der ligge i det mørke stykke. Det skaber masser af dimension i farve, og gør håret spændende at kigge på.

Kan jeg få tid?

Vi er meget booket i WOOMA, men du er altid velkommen til at sende os en mail, eller ringe ind. Vi har ikke flere tider før august måned. Vi arbejder på at få flere frisører i WOOMA studio, med samme “ånd” og samme vision som os, der allerede arbejder her.

Hvad koster en balayage?

Det er svært at give en pris, da det afhænger af udgangspunktet. Har du farve i, i forvejen. Er dit hår mørkt eller lyst?. Er det nødvendigt at afslutte med en toning for at korrigerer farve ind, så det bliver som vi vil have den?. Der er masser af faktorer det spiller ind, når prisen skal fastsættes.

Overordnede priser:

Balayage fra 1950 kr – Babylights fra 1800 kr – Toning fra 550 kr – Olaplex 500 kr

Vores kunder kommer ofte af med, en pris omkring 3000 – 3500 kroner. Du skal forvente at sætte 4 timer af til din frisøraftale.

En touch up, koster omkring halvdelen, og kan kun laves, hvis du er kunde i forvejen.

// Signe Eflund – Hair stylist, Make-up artist, Owner/ Partner i WOOMA

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Babylights