Vacay time

Perfect haircut

Se lige denne frisure! Jep pagen er tilbage, og den kan styles på så mange måder. Mange tænker tit, når de hører ordet page – kort, fedtet og trist hår, som hører 90’erne til. Men nej, pagen er altså tilbage og den er feder end nogensinde før. Jeg har nok nævnt Khloe Kardashian før, men hun har taget denne frisure til next level. Hun gik fra langt mørkt hår, til en hip lang og blond page. Så girls, vær ikke bange for at prøve noget nyt! Du kan style din page på så mange måder, fx. de populære  beach waves (læs mere om denne styling HER), det giver lidt mere volume til dit ansigt og dit look kan laves mere “messy”.

Jeg syntes Malene ROCKER denne frisure – du kan lære meget mere om dette look HER!

Hvis du selv vil style din page som denne skal du bruge:

  • Påfør Balmain texturizing salt spray og pre style cream.
  • Føn med GHD air, lette krøller med GHD creative wand.
  • Rod i krøllerne og påfør Balmain texturizing Volume spray, og afslut med clay voks fra Balmain.

Malenes yndlings produkter lige nu er, Davines (disse produkter kan også bruges) “your hair artist” powder Brush. Og Dry texturizing spray fra Davines, dem købte hun sidste gang så hun selv kan style det look hun ønsker.

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vacay time