Brows tutorial

Pink ombre

imageimageimage

Jeg ved der er mange af mine kunder, som tit overvejer crazy colors, men ikke er helt “modige” nok.  Men så se med her, for hvis du er en af dem som syntes det er mega cool, meeeen ikke vil have det permanent, så har jeg et lille tip. Pigmenter, jeg du hørte rigtigt, du kan købe dem hos MAC i næsten alle farver. De holder hvis du bruger en god hårlak over og er ude igen efter en enkel hårvask.

Jeg har faktisk lavet 3 forskellige looks, med denne mega cool ombre. Så med her og hold øje med min kanal HER <3

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brows tutorial