The Jumpsuit

90 års fødselsdagen

Outfit | Jumpsuit | Stilletter Dune

I går var familien og jeg, til 90 års fødselsdag hos min skønne veninde Edith. Hun er en sej kvinde, som bor alene uden hjælp, hun tager sig af sig selv, og er ofte på farten. Hun skal altid en masse og har mange veninder. Hun danser og går til svømning. Hun er Caspers farmor, og dermed oldemor til mine basser.

Wilfred 1,5 år | Conrad 7 år 

Edith havde booket Lillesalen på restaurant Allegade 10, det var smadder hyggeligt og passede perfekt til hendes 40 gæster, både venner og familie. For lidt over et år siden, havde vi booket keglesalen, da Wilfred skulle dåbes.

Wilfred & min kæreste Casper

Jeg havde forberedt en tale til Edith. Som jeg holdte, lige efter første servering. Hun er nemlig en skøn kvinde, med masser af humor, og jeg bliver meget inspireret af hendes enorme oplevelseslyst, jeg synes hun er møg sej. Og, det havde jeg brug for at fortælle hende. Nu blev meget glad for talen, så det var tiden værd og en skøn oplevelse for mig. Vi havde også en gæstebog med, hvor hendes gæster kunne skrive en lille hilsen. I gave fik hun en frokostoplevelse med os, hun elsker at få oplevelser, og mangler intet.

Edith og nogle af hendes mange gæster

På tirsdag har min dejlige kæreste fødselsdag, han deler fødselsdag med min morfar.  Som i år fylder 80 år, min mor har været forbi i dag. Så vi kunne planlægge hvordan vi kringler de festlige indlæg. Jeg og familen har selvfølgelig taget fri, så vi kan fejrer hans store dag. Og, vi fejrer derfor i stedet Casper, på lørdag i næste uge.

 

Og til slut er det ikke mængden af år i dit liv, der tæller. Det er mængden af liv i dine år –Abraham Lincoln 

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Jumpsuit