Tidens hotteste frisure

The Jumpsuit

Denne uge var min første arbejdsuge tilbage fra ferie. Vi har alle haft super travlt i WOOMA. Vi startede mandagen med samtaler, af nye frisører til WOOMA. Og derefter, var det tid til at få styr på ferie håret. Vi trængte alle gevaldigt, da vi har haft alt for travlt, til at tænke på os selv, i rigtig mange måneder. Jeg fik endelig lavet den blå/grå hår jeg længde har drømt om. Jeg kommer til at skrive meget mere om vores nye hår, i et seperat indlæg. Da så mange har spurgt til min heldragt, vil jeg lige dele hvor I kan finde den.

Her kan I finde mit jumpsuit, den er fra Asos, og er faktisk lige nu på tilbud. Find den lige HER<3

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tidens hotteste frisure